Grote Clubactie - Bedankt!
De grote clubactie heeft dit jaar het geweldige bedrag van € 1196 opgebracht.
Het bestuur wil iedereen die zich daarvoor ingezet heeft hartelijk bedanken.
Geplaatst op 17 december.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Sport-dans - instuif
Hou je van gymnastiek, dansen of wil je graag leren turnen: Kom dan naar de sport/dans-instuif!

Datum : Zondag 15 september 2013
Plaats : de Eendenkooi in Zoeterwoude Rijndijk
Tijd :
Inloop gym/turnen tussen 11:00 – 12:30 uur
Inloop jazz tussen 12:30 – 13:30 uur

De toegang is GRATIS!!!
Geplaatst op 08 september.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Fieke Pleij Erelid
Tijdens de eindshow heeft Fieke Pleij afscheid genomen van het lesgeven aan de A-selectie. Zij is door het bestuur benoemd als erelid voor de belangrijke bijdrage die zij heeft geleverd aan de ontwikkeling van onze Jazzafdeling en de begeleiding/opleiding van onze huidige trainsters. Zie Fieke Pleij Erelid
Geplaatst op 12 juli.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Sponsoractie 19 juni
Op woensdag 19 juni (17.00-18.00) houdt de vereniging in de Eendenkooi een sponsoractie.
Door deze sponsoractie hoopt de vereniging een tumblingbaan en spiegels te realiseren.
(Een gedeelte van de tumblingbaan en spiegels zijn al gesponsord door het Rabo-Rijnstreekfonds, het Heinekenfonds en de gemeente.)
Vanaf 3 juni kunnen kinderen bij u langs de deur komen met de vraag of u ze wilt sponsoren.
Helpt u ons mee?
Geplaatst op 04 juni.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Turnwedstrijd april 2013
Lees turnwestrid_april_2013.pdf voor een verslag van de turnwedstrijden van Dana, Emily en Iris
Geplaatst op 06 mei.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Musical 'Little Black Elf'
Volledige weergave
Afgelopen zondag ging de musicalgroep van Gymnastiek-,Jazz-, en Turnvereniging Meerburg de planken op. De groep van 30 meiden variërend in de leeftijd 8 t/m 16 jaar speelde de musical ‘The little black elf’. Deze musical is geschreven en geregisseerd door Laura de Kiewit. Zij is vanaf september met de groep aan het oefenen gegaan om tot een mooi eindresultaat te komen. Zondag hebben zij de voorstelling twee keer aan familie en vrienden laten zien in Het Leidse Volkshuis. De meiden en het publiek hebben enorm genoten van deze voorstellingen.
Tijdens de eindshow op 7 juli in de Eendenkooi zal de musicalgroep nog een klein deel van de voorstelling aan het publiek laten zien. De wedstrijdgroepen van Meerburg maken zich op om aanstaande zaterdag aan te treden tijdens de jazzdans voorronde voor het NK jazzdans in Ahoy.
Geplaatst op 14 april.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Oefenwedstrijd Jazz 3 maart
Afgelopen zondag 3 maart was het dan eindelijk zover, het eerste evenement waarbij alle wedstrijd jazzdansgroepen van Meerburg present waren. Op deze interregionale wedstrijd wist de C t/m 19 jaar olv Laura de Kiewit een bronzen plak te behalen, eveneens als de A 20+ getraind door Fieke Pleij, welke in januari nog uitgeroepen werd tot Sportploeg van Zoeterwoude over het jaar 2012.
Zie oefenwedstrijd_en_demo_jazz__mrt_2013.pdf voor meer informatie en Foto's van de winnaars
Geplaatst op 06 maart.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
A-selectie Jazz gekozen tot sportploeg van het jaar
Volledige weergave
Vrijdag 25 januari is onze A selectie tijdens de 26e sportverkiezingen van Zoeterwoude uit 7 genomineerde ploegen gekozen tot sportploeg van het jaar. Fieke (trainster), Ilona (techniektrainster) en de meiden kregen uit handen van de wethouder het gedenkbord, de medailles en een envelop met inhoud uitgereikt.
Het bestuur is onzettend trots, dat na een afwezigheid van 3 jaar, de A selectie zich weer had geplaatst voor de NK jazzdans. Dat dit gelijk uitbetaald wordt met de verkiezing sportploeg van het jaar is natuurlijk geweldig.
Het is voor de A selectie ook een extra stimulans om er alles voor te doen om zich ook dit jaar weer te plaatsen voor de NK Jazzdans.
Geplaatst op 26 januari.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Sport/spel dag 10 februari
De Gymnastiek-, Jazz en Turnvereniging Meerburg is de laatste maanden flink gegroeid. Daarom willen we onze leden iets extra’s aanbieden door een sport/spel dag op zondag 10 februari in Sportlocatie “De Eendenkooi” te organiseren.

Deze sport/spel is gratis en begint om 12.00 en eindigt om 14.00 uur. [gewijzigd tijdstip!]
De deuren van de Eendenkooi gaan om 11.45 uur open.
Iedereen is welkom, dus neem gezellig je vriendjes/vriendinnetjes mee en kom sportend spelen!!!

De kinderen, krijgen volgende week een brief mee tijdens de gym- of turnles. Op dit briefje kunt u aangeven of u in de mogelijkheid bent om ons een handje te helpen.

Met elkaar sporten, dat lijkt ons leuk en gezellig!
Groeten namens de Gymnastiek-, Jazz- en Turnleiding Meerburg
Geplaatst op 23 januari.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Zoeterwoudse Sportverkiezing van het jaar - genomineerd
Zoeterwoude zet de beste sporters van het jaar in de schijnwerpers. Dat gebeurt al sinds 1987. Nu is het de beurt aan de sporters en teams die in 2012 de beste prestaties hebben geleverd. Het gaat om de verkiezing van de sportvrouw, sportman, sportploeg, sporttalent, sportvereniging en sporttrainer van het jaar. De jury steekt voorts een sporter die in 2012 langdurig uit de roulatie is geweest een ”Hart onder de riem”.

Onze vereniging is genomineerd voor de titel sportvereniging van het jaar 2012. Dit is te danken aan de start van een Jazz-afdeling in Leiderdorp, de activiteiten om nieuwe leden te werven en het starten van een musical groep.

Daarnaast is de Jazzdans A-selectie ook voorgedragen voor de titel sportploeg van het jaar. In de voordracht is aangegeven, dat er met een nieuw opgebouwd team en nieuwe aanpak qua trainen (door techniek/dansant-training en wedstrijdtraining) het gevecht in de A is aangegaan. En, het vorig jaar gelukt is om in de A het NK te halen. Een hele bijzondere prestatie. Dit vond de sportverkiezing-jury natuurlijk ook! Daarom is ook de A-selectie genomineerd.

Naast veel sporters nodigt het sportverkiezing comité ook bestuursleden van sportverenigingen, sponsors en leden van de gemeenteraad uit om bij het bekendmaken van de winnaars en het uitreiken van de prijzen aanwezig te zijn:

Vrijdag 25 januari 2013 - Aanvang 20.15 uur (zaal open vanaf 19.45 uur) - Zalencentrum De Meester, Zuidbuurtseweg 57/58 - Programma informeel van opzet – einde rond 22.30 uur.
Geplaatst op 20 januari.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7