Vriendjes Vriendinnen en Kijklessen
Volgende week, van ma 17 t/m za 22 december, zijn er kijklessen binnen onze vereniging. Dit betekent dat ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s naar de les mogen komen kijken.
Daarnaast mogen de kinderen tijdens de les volgende week ook vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen. Zie Kijklessen de lessen waarvoor dit van toepassing is.
Met elkaar sporten, dat lijkt ons leuk en gezellig! Tot volgende week! Groeten namens de Gymnastiek-, Jazz- en Turnleiding
Geplaatst op 12 december.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Jazzdans Leiderdorp breidt uit
De belangstelling voor Jazzdans in Leiderdorp is zo groot dat Meerburg een derde lesuur heeft ingesteld. Vanaf deze week kan de jeugd van 10-14 jaar iedere dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur terecht in sporthal de Klerkenhof in Leiderdorp. Voor informatie kunt u contact opnemen met Laura de Kiewit, zie contactinformatie. Zie Krantenartikel nov 2012 voor meer informatie over jazzdans in Leiderdorp.
Geplaatst op 27 november.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
200e lid Julia
Volledige weergave
De inspanningen van het bestuur, de commissie gym en turnen en de leiding heeft er toe geleid dat de vereniging afgelopen week het 200e lid kon verwelkomen. Afgelopen zaterdag is het 200e lid, Julia Brummelkamp, in het zonnetje gezet. Marleen Andriesse van de gymnastiek en turncommissie overhandigde haar een trainingsjack van de vereniging.
De voorzitter zette ook Marleen Andriesse en Monika Verzaal in de bloemetjes om hun te bedanken voor de inzet in het afgelopen jaar bij het werven van nieuwe leden.
Geplaatst op 26 november.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Jazzwedstrijden
Voor een aantal wedstrijden zijn de 5 wedstrijdgroepen ingeschreven:
- Zondag 3 maart oefenvoorronde jazzdans te Nieuwegein
- Zondag 7 april oefenvoorronde KAM: K'dans, Avanti, Meerburg te Voorschoten
- Zaterdag 20 april voorronde Nederlands Kampioenschap Jazzdans te Zoetermeer
Geplaatst op 16 november.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Meerburgvesten passen en kopen 14 en 16 november
Op woensdag 14 november van 18:00 – 19:00 en vrijdag 16 november van 17:15 – 17:45 uur, zal er gelegenheid zijn om meerburgvesten te passen in de Eendenkooi. Wellicht is het een leuk idee om deze op het verlanglijstje voor 5 december te zetten? De kosten van de vesten staan bij Kledingvoorschriften
Indien u van plan bent een vest aan te schaffen, wilt u het bedrag dan contant meenemen/betalen?
Indien u niet in de gelegenheid bent om op deze dagen te passen, kunt u contact opnemen met Monika Verzaal: monika [at] verzaal.eu om een afspraak te maken.
Geplaatst op 04 november.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Meerburg Jazz officieel gestart in Leiderdorp + uitbreiding
Volledige weergave
Na een geslaagde proefperiode van één maand is sinds 1 oktober de jazzafdeling in Leiderdorp officieel van start gegaan. Een twintigtal enthousiaste kinderen heeft zich aangemeld voor de twee groepen die op dinsdag van 17:00 tot 19:00 uur de jazzdansles volgen. De planning is om binnenkort met nog 1 groep voor kinderen vanaf 10 jaar te starten op dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur. Wie belangstelling heeft, kan op dinsdag vrijblijvend in de sportzaal Klerkenhof komen kijken. Voor informatie kunt u contact opnemen met Laura de Kiewit, zie contactinformatie, Zie ook krantenartikel.
Geplaatst op 19 oktober.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Demogyjada ingeschreven
Vandaag (12 oktober) zijn alle jazzgroepen (Zoeterwoude en Leiderdorp) ingeschreven voor de demogyjada. Wij hopen dat we geplaatst zullen worden, dan gaan we met alle groepen naar Bodegraven op zondag 17 maart.
Geplaatst op 12 oktober.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Rabobank Sponsorfietstocht
Hierbij willen we alle leden bedanken die meegedaan hebben aan de Rabobank Sponsorfietstocht op 23 september. Totaal is er € 130,50 opgehaald.
Geplaatst op 06 oktober.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
NIEUW Turnen op maandag
Vanaf 1 oktober start een extra turnles op de maandag van 18.30-19.30 uur. Dit is een aanvulling aan de les van woensdag.
IEDEREEN is welkom bij turnen, er is geen selectie vooraf! Voor vragen kunt u contact opnemen met Fleur (zie Contact).
Geplaatst op 27 september.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Contributie inning en e-mail
Vandaag, 23 september, is er naar alle leden een e-mail gestuurd t.a.v. de contributie inning (en andere informatie). Mocht u deze e-mail niet ontvangen hebben, kunt u dan een mail sturen? In Mail inning contirbutie 2e periode 2012 kunt u de informatie nalezen. De contributie zal eind deze maand via automatische incasso geïnd worden.
Geplaatst op 23 september.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7